What The Hack ApS
Rosenvej 1
6800 Varde
Tlf.: 70 20 00 33
E-mail: kontakt@whatthehack.dk
CVR: 42590258

Situation 1:
“Hvis jeg kan kommunikere med et apparat, kan jeg sandsynligvis hacke det”.
Alle apparater, der på den ene eller anden måde er forbundet med Internettet, kommunikerer med dine andre apparater. Din printer kan modtage data fra din computer for at udskrive en side, men den kan også fortælle din computer, at der snart mangler blæk eller toner: din printer kommunikerer med din computer. Din computer er forbundet med en router, og din router giver adgang til Internettet.

Alle apparater, der er tilsluttet dit netværk, kan konfigureres. Og for at gøre det nemt, har de fleste apparater en “standard brugernavn og password”. Hvis du ikke har ændret det, så kan en hacker meget nemt få adgang til disse apparater. Og bruge den til sine egne skumle planer.

Situation 2:
“Det, du ved, kan en hacker komme til at vide. Hvis din Facebookkonto kun er beskyttet med en adgangskode, så er du i farezonen”
Du har konti flere steder. Og dem kan du tilgå ved at logge ind med din e-mailadresse og en adgangskode, som du enten kender i hovedet, eller har skrevet ned et eller andet sted. Din mailadresse har du fortalt til alle dine kontakter, den står på dit visitkort, på din hjemmeside og mange andre steder. Så en hacker skal kun bruge én ting for at komme ind på din konto: din adgangskode. Og hvis den er nem at gætte eller nem at knække, så er du meget tæt på at blive hacket.

Hyr What The Hack som Blue Team-hacker. Vi gennemgår hele din organisation for at finde alle huller. Ikke kun dine apparater og konti. Med vores kyndige øjne, der ser alle detaljer, hjælper vi med at synliggøre alt, hvad en ondsindet hacker kan misbruge. På forhånd har du denne garanti: du vil blive hacket på et givent tidspunkt. Lad os hjælpe med at gøre det uhyre svært for en hacker.